directe-adiabatische-koelers

We spreken van directe adiabatische koeling als buitenlucht na koeling direct in de ruimte wordt geblazen. De verdamping van water tijdens de aanvoer zorgt voor afkoeling van de aangezogen lucht. Op hetzelfde moment neemt de luchtvochtigheid toe. Directe adiabatische koeling is geschikt als de luchtvochtigheid in de te koelen ruimte niet zo van belang is.

Wanneer lokale koeling voor mens of machine nodig is, bijvoorbeeld in productiehal, dan kunnen de luchtstromen goed worden begeleid met een vaste opstelling. Met een direct adiabatisch koelsysteem van VA Climate wordt gezorgd voor een ergonomisch verantwoord en plezierig binnenklimaat. Onze directe adiabatische koelers brengen frisse, gekoelde buitenlucht uw ruimte in.

Voordelige koeloplossing

Een adiabatische koelsysteem is een stuk energiezuiniger en goedkoper dan traditionele airconditioning. Dit komt doordat het werkt via een natuurlijk verdampingsproces. VA Climate biedt directe, adiabatische koeling al voor de kosten van een dakventilator. Onze directe adiabatische koelers zijn geschikt voor grote ruimten. Bekijk onze producten of neem contact op voor advies over uw situatie.

Bekijk onze directe adiabatische koelers: