Mijn naam is Ton van Arkel

Ruim tien jaar geleden startte ik VA Climate met de gedachte zelfstandig meer voor mijn klanten te kunnen betekenen. Als onafhankelijk adviseur opereer ik met een goed inzicht in het ontwerpen, installeren en onderhouden van koel-, ventilatie-, en gasdetectiesystemen. Daardoor kan ik de best passende installaties en mensen koppelen aan een specifiek binnenklimaat project.

Deskundigheid en vooral betrokkenheid maakten dat klanten mij vroegen de bouw en installatie te begeleiden. En vervolgens vroegen voor het beheer en onderhoud. Met een netwerk van vakkundige monteurs bleken service en onderhoud lokaal op maat te organiseren. Vrijwel altijd kan VA Climate de zorg voor de installaties uit handen nemen tegen lagere kosten. Zo is VA Climate uitgegroeid tot totaalleverancier, van installatie tot onderhoud.

Adiabatisch koelen in plaats van traditionele airconditioning

Mijn passie voor techniek vertaalde zich eerst in het uitwisselen van ideeën over energiebesparing en vervolgens tot het toepassen van adiabatisch koelen in plaats van traditionele airconditioning. Met partner Hoteco zijn de technieken geoptimaliseerd en omgezet in een reeks van milieuvriendelijke koel- en ventilatiesystemen. VA Climate levert adiabatische koel- en ventilatiesystemen als component op maat en als onderdeel van turnkey-projecten.

Wilt u meer weten over onze aanpak? Neem gerust contact op, ik ben u graag van dienst. Bent u benieuwd naar de andere systemen van VA Climate zoals ventilatie, gas- of branddetectie? Kijk dan ook eens op www.vaclimate.nl.

Graag tot ziens!