mobiele-koeler-huren

Heeft u tijdelijk extra koeling nodig op locatie? Huur een adiabatische koeler bij ons! Onze mobiele adiabatische koelers zorgen voor effectieve en energiezuinige koeling. Adiabatische koeling is koeling door het verdampen van water, ook wel verdampingskoeling genoemd. Onze WINMORE mobiele adiabatische koelers huurt u tegen een aantrekkelijk tarief!

Tijdelijke koeling op locatie

De verplaatsbare koelers zijn ideaal wanneer u tijdelijk en op locatie koeling nodig heeft. De koeler hoeft slechts aangesloten te worden op water en elektriciteit en is hierdoor uiterst mobiel. Ze zijn geschikt voor het koelen van productieruimtes, halfopen ruimtes en zijn zelfs buiten te gebruiken. Ideaal voor (extra) koeling van machines, in feesttenten en kantines of voor verkoeling bij evenementen.

Verhuur mobiele koelers

Het huren van een koeler is erg prettig wanneer u (onverwacht) tijdelijk extra koelcapaciteit nodig heeft. Wilt u het principe van adiabatische koeling ervaren voordat u een vast koelsysteem aanschaft? Ook hiervoor is het huren van een mobiele adiabatische koeler van VA Climate ideaal. Kiest u voor het huren van een koeler? Dan leveren we deze op locatie en krijgt u direct de instructies voor het gebruik.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en tarieven voor het huren van een adiabatische koeler? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Regelmatig op verschillende locaties verkoeling nodig?
U kunt bij ons ook een mobiele koeler kopen.


Bekijk de mobiele koelers in de WINMORE-serie: